BOOMVERZORGING BV

facebookyoutube

Bomen kappen en zagen

Onze gediplomeerde en gecertificeerde teamleden kappen en zagen bomen op alle denkbare locaties. Het kan gaan om een enkele boom of enkele honderden voor bedrijven, gemeenten of hoogheemraadschap. Voor het versnipperen van takken, het afvoeren van stamhout en het uitfrezen van stobben beschikken wij over de actuele kennis en het juiste werkmaterieel. De werkmethodes zijn per situatie verschillend. Door van te voren de situatie te zien kan de beste methode ingezet worden. Te denken valt aan:

  • Vellen: De boom wordt in een keer bij de grond omgezaagd. Deze manier werkt snel bij een voldoende beschikbare omgevingsruimte.
  • Hoogwerker: De boom wordt met een hoogwerker tak voor tak ontmanteld. Dit is een snelle snoeimanier voor grotere aantallen bomen langs de openbare weg
  • Klimtechniek: Door middel van klimlijnen verschaffen wij ons toegang tot de kroon. Hierdoor kunnen wij op een veilige manier in de kroon werken. De boom wordt deel voor deel uitgekleed en waar nodig laten wij de takken aan een vangtouw langzaam zakken.
  • Telekraan: Op moeilijk bereikbare plaatsen kunnen wij de bomen snoeien en vellen met behulp van een telekraan. De kraan tilt de boom in zijn geheel of in gedeelten op en wordt waar ruimte is neergelegd. Op de grond wordt de boom verder opgeruimd. Dit is een goede optie wanneer takken niet kunnen vallen vanwege de beschikbare omgevingsruimte.
 

Contact:

Peter Mul Boomverzorging BV
Oostlanderweg 7
1775 TH Middenmeer
Tel. 0226-353247
Mail.  info@mulboomverzorging.nl